Újabb sikertermék? Mixtrack Pro II.

Az első generációs Numark Mixtrack Pro annyi példányban kelt el, amiről más gyártók csak álmodhattak, hisz a világon legtöbbet eladott kontrollerről beszélünk!

admin


Az első generációs Numark Mixtrack Pro annyi példányban kelt el, amiről más gyártók csak álmodhattak, hisz a világon legtöbbet eladott kontrollerről beszélünk! A könnyű kezelhetősége és megbízhatósága miatt sok DJ-nek okozott örömet nem csak kis hazánkban, hanem a világ minden táján.A Numark mérnökei nagy tapasztalattal a hátuk mögött láttak munkához, tudatában annak, hogy nem lesz könnyű dolguk, ha meg akarják ismételni az előd sikerét. Nézzük részletesen, mit is fog nyújtani a belépő szintű, ám középkategóriás kontrollerek piacának új trónkövetelője:


Az első generációs Numark Mixtrack Pro annyi példányban kelt el, amiről más gyártók csak álmodhattak, hisz a világon legtöbbet eladott kontrollerről beszélünk!
admin
Az első generációs Numark Mixtrack Pro annyi példányban kelt el, amiről más gyártók csak álmodhattak, hisz a világon legtöbbet eladott kontrollerről beszélünk! A könnyű kezelhetősége és megbízhatósága miatt sok DJ-nek okozott örömet nem csak kis hazánkban, hanem a világ minden táján.A Numark mérnökei nagy tapasztalattal a hátuk mögött láttak munkához, tudatában annak, hogy nem lesz könnyű dolguk, ha meg akarják ismételni az előd sikerét. Nézzük részletesen, mit is fog nyújtani a belépő szintű, ám középkategóriás kontrollerek piacának új trónkövetelője:
Ha már közelebbi ismeretséget kötöttünk az első verzióval, a legtöbb újítás már elsőre szembetűnő. A készülék jóval vékonyabb lett, ez nemcsak divatos dolog, de a hordozhatóságon is javít. Hogy az érzés teljes legyen, a jog tárcsák is laposabbak és egy állapotjelző fényt is kaptak.A fejhallgató- és a mikrofon aljzat immár a készülék jobb oldalán kapott helyet, így könnyebben használható ölben is. A hátlapi csatlakozók középre költöztek, és már nem köthetjük DJ keverőnk egy-egy csatornájára a deckeket, de valószínűleg ezt az opciót egyébként is kevesen használták. - See more at: 

A legnagyobb újdonság a tárcsák felett levő 8-8 narancssárga háttérvilágítású MPC stílusú pad. Örömteli dolog, hogy már az alsó kategóriában is megjelenik ez a tulajdonság, ugyanis cue pontok megadása mellett loopokat is vezérelhetünk, valamint különféle hangmintákkal is feltölthetjük őket. A padok avatott szemlélő számára a cégcsoport MIDI kontrollereiből lehetnek ismerősek. - See more 


Ami azonban a régi maradt, az a kategóriájában nagyon jó értékekkel bíró hangkártya, és a mellékelt Serato DJ Intro program. A teljes verzióra frissítés a Serato honlapján keresztül történhet meg, 129 dollár ellenében (video kiegészítéssel 199 dollár).
Mindent összevetve a következetes fejlődés meghozza a várt eredményt. Ha valaki többre vágyik, logikusnak tűnik váltani a jelenlegi Mixtrack Pro tulajdonosoknak, aki pedig most vág bele a DJ-kontrollerkedésbe, feltétlenül vegye számításba a Numark Mixtrack Pro II-t, hisz az előrejelzések alapján újabb sikertermékről beszélhetünk! Az ára szintén kedvező, bruttó 69.500 Ft körül fog mozogni és április első hetében már kapható lesz a hazai DJ szaküzletekben!

 
Blogger Templates